Agent de ingrosare, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

BG-612009

BG-612009

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Ideal pentru sosuri tip Bechamel, sosuri de paste, supe creme de legume, cartofi la cuptor,etc.

Mai multe detalii

in stoc

14.21 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Agent de ingrosare, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

Agent de ingrosare bio pentru sosuri FARA GLUTEN este inovatie Bauckhof Mühle. Fabricat initial din faina de grâu si amidon de porumb, agentul nostru de îngrosare a sosurilor organic era o inventie oarecum lipsita de emotie dar importanta pe atunci. De-a lungul anilor a primit o noua reteta antialergica escluzand grâul. Amestecam faina de orez integrala cu amidon de tapioca si amidon de porumb bio pentru a garanta o consistenta de sos fiabila, fara cocoloase. Ingredientele sunt în mod natural fara gluten si verificate de la mixare si pana când ambalajele sunt umplute si sigilate. Rezultatele analizei din laboratorul morii constituie baza certificarii noastre de catre Societatea Germana de Celiac.

Pentru sosuri fine, fara cocoloase va recomandam acest premix vegetal, cu gust neutru, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Mod de preparare: puneti la fiert ¼ L de lichid (apa, supa de legume, supa de carne, lapte, etc). 
Dizolvati 1 lingura de premix in 2 linguri de apa rece. 
Luati de pe foc vasul cu ¼ lichid si turnati usor premixul dizolvat, amestecand energic. 
Mai lasati cateva minute pe foc pentru a se lega apoi folositi in preparate.

Ingrediente: faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, amidon de porumb*. 
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 
Acest produs poate contine urme de soia.

Valori nutritionale/100g: 
Energie - 1475kJ/ 348 kcal; 
Grasimi (g) – 1,6 Din care acizi grasi saturati (g) 0,4; 
Glucide (g) – 77,3 Din care zaharuri (g) 0,7; 
Fibre alimentare (g) – 2,2; 
Proteine (g) – 5; 
Sare (g) – <0,03.

Este clar ca fermierii organici lucreaza fara pesticide, erbicide si agenti de protectie a depozitarii. Acest lucru este important pentru noi, deoarece înseamna ca aceste substante nu ajung în farfurie. A creste fara substante chimice înseamna si a mânca fara substante chimice.

Utilizare: continut ideal pentru crema de sparanghel, supa crema de broccoli, lasagna, paste si sosuri de taitei.

Mod de preparare: pentru 250 ml de continut este necesara 1 lingura de praf de ingrosare. Se pune la fiert 250 ml de apa, bulion, lapte, sos, apa vegetala. Intre timp se amesteca separat 2 linguri de apa rece impreuna cu o lingura de praf de ingrosare pana se omogenizeaza continutul. Se adauga incet continutul obtinut si se amesteca totul cu un tel, apoi se aduce la fierbere.

Alte note: fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, pur vegetala.

Indulcire: neindulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: logo fara gluten a DZG, societatea vegana

Scrie un comentariu

Agent de ingrosare, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

Agent de ingrosare, fara gluten, bio, 250g Bauckhof

Ideal pentru sosuri tip Bechamel, sosuri de paste, supe creme de legume, cartofi la cuptor,etc.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: